Jeanne Ham

 

 


Cursusboeken door Harmani Jeanne Ham


Home
Over Jeanne Ham
Skype-sessiesHet boek
Indonesisch voor beginners vormt samen met Uitgesproken Indonesisch en de Basiswoordenlijst Indonesisch een complete cursus Bahasa Indonesia.

Het lesmateriaal is bedoeld voor mensen die weinig of geen kennis van het Indonesisch hebben, maar die het wel in korte tijd willen leren.

Deze praktische cursus, uitgegeven door uitgeverij Coutinho, is geschreven door Harmani Jeanne Ham en heeft al vele herdrukken beleefd. De uitgeverij geeft webondersteuning bij deze boeken in de vorm van een grote hoeveelheid relevante links en een pdf-instructie voor het gebruik van een Indonesisch woordenboek. Klik hier om naar de site van Coutinho te gaan.

Indonesisch voor beginners


In dit leerboek wordt in zeventien lessen de basiskennis van het Indonesisch opgebouwd, waarbij de nadruk ligt op het verwerven van taalvaardigheid in gewone, dagelijkse situaties. De taalkundige problemen die zich voordoen, worden met veel voorbeeldzinnen uitgelegd.
Elke les bevat een groot aantal oefeningen en een lijst van woorden die in de les voorkomen. Het boek besluit met een beknopte grammatica.

ISBN: 9789046901809
Paperback
284 pagina's
Uitgeverij Coutinho
februari 2010

€ 28,50

Uitgesproken Indonesisch met 2 cd's

Dit is het uitspraak- en antwoordenboek bij de cursus Indonesisch voor beginners, een cursus waarin de nadruk ligt op taal in gewone, dagelijkse situaties. Op de twee bijgesloten cd’s zijn de teksten en de uitspraakoefeningen uit het cursusboek te beluisteren. In het boek zijn de vertalingen van de teksten en de antwoorden van de oefeningen opgenomen.

ISBN: 9789046901816
Paperback
70 pagina's
Uitgeverij Coutinho
februari 2010

€ 32,00

Basiswoordenlijst Indonesisch

Deze woordenlijst - in 2011 volledig herzien - bevat vierduizend veelvoorkomende Indonesische woorden met hun vertaling. Bij de Indonesische woorden worden ook de gangbare uitdrukkingen gegeven waarin het woord voorkomt en de taalkundige informatie die nodig is om het woord te begrijpen en op de juiste manier te kunnen gebruiken. Het boek bestaat uit een Indonesisch-Nederlands en een Nederlands-Indonesisch deel en enkele thematische woordenlijsten. In deze basiswoordenlijst zijn woorden uit de geschreven taal opgenomen, maar ook woorden uit de hedendaagse omgangstaal. Deze Basiswoordenlijst Indonesisch is zelfstandig te gebruiken, of in combinatie met het andere lesmateriaal van Jeanne Ham.

ISBN: 9789046902585
Paperback
151 pagina's
Uitgeverij Coutinho
maart 2011

€ 16,00

De boeken zijn verkrijgbaar via de boekhandel (ook online).

 


boekenboeken


Contact: info@leerindonesischonline.nl
Deze site is bijgewerkt tot februari 2016 © Jessie van Loon -
Tekstraket
Indonesisch